Actualitat

Jean Castel a JxSí i la CUP: “Han fet cas omís a les seves responsabilitats al votar en contra de la proposta de Cs per millorar la vida dels gironins”

by cscatalunya — 24 març 2017 @ 09:11
Comparte

Jean M. Castel lamenta que el Parlament hagi rebutjat la moció de Cs per “augmentar les places públiques de residències per a la gent gran i persones dependents o amb discapacitat”, entre d’altres mesures

“Han fet deixadesa de les seves funcions i responsabilitats al votar en contra de la proposta de Cs per millorar la vida dels gironins”. Així els hi ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean M. Castel, als membres de JxSí i la CUP, després que el Parlament hagi rebutjat la moció del seu partit sobre les actuacions de la Generalitat a Girona. Davant aquesta situació, ha lamentat que no s’hagin aprovat propostes de Cs com augmentar l’oferta de places públiques de residències per a gent gran, persones amb dependència o discapacitat o simplificar l’administració de la Generalitat i els governs locals en benefici d’una finestra única, entre d’altres mesures.

“Cal posar en marxa un pla de millora de l’hospital Josep Trueta que inclogui la reforma dels servei de pediatria i ampliar la integració tarifària del transport públic a totes les comarques de Girona”, ha defensat el diputat de Cs.

En relació als Pressupostos de la Generalitat, que es van aprovar ahir, ha criticat que els membres de JxSí i la CUP no els utilitzen com a “eina per millorar la qualitat de vida dels ciutadans sinó per separar als catalans de la resta d’espanyols i sortir de la UE”. Per això, ha demanat al Govern que “convoqui eleccions” ja que Cs està “preparat per governar per a tots els ciutadans i solucionar tot allò que no funciona” i perquè s’ha fet de la cambra catalana un “patrocinador de les obsessions dels polítics independentistes”.

Volver a ACTUALIDAD