Actualitat

Ciutadans (Cs) entra per primera vegada a la Junta Directiva del Consell Català del Moviment Europeu

by cscatalunya — 25 març 2017 @ 15:58
Comparte

La portaveu d’Acció Exterior de Cs, Susana Beltrán, ocuparà una de les vicepresidències de la Junta d’aquesta entitat i destaca la necessitat de “treballar per una Europa més cohesionada i unida pels seus valors”

Barcelona, dissabte 25 de març del 2017. La diputada de Ciutadans (Cs) i portaveu del partit en la comissió d’Acció Exterior del Parlament, Susana Beltrán, ha anunciat que després de la renovació de càrrecs de la Junta Directiva aprovada el passat 15 de març ocuparà “una de les vicepresidències en representació de Ciutadans” del Consell català del Moviment Europeu i el diputat Jean Castel que l’acompanyarà en aquesta tasca. Beltrán ha destacat d’aquesta entitat que està “molt involucrada en la societat catalana” i que el seu objectiu és “treballar per una Europa més cohesionada i unida pels seus valors”.

La diputada de Cs ha recordat a la Generalitat que la Unió Europea es fonamenta en els valors del “respecte a la dignitat humana, la llibertat, la democràcia, els drets humans i també de l’estat de dret”. “Cs defensa treballar des de Catalunya per una Europa dels ciutadans i, com fa al Parlament, impulsarà aquestes idees a la CCME”, ha assegurat.

Amb motiu de la marxa per Europa que tindrà lloc aquest dissabte a Roma, la diputada de Cs ha dit que el CCME s’adhereix a aquesta trobada per “rellançar el projecte europeu en un moment de crisi de valors i d’allunyament de la ciutadania”.

Volver a ACTUALIDAD