Actualitat

De Páramo: “Menys articles del ‘duo victimista’, menys viatges pagats per tots i més treballar per als catalans”

by cscatalunya — 28 març 2017 @ 12:57
Comparte

El secretari de Comunicació de Cs: “El cronòmetre independentista s'ha aturat als 18 mesos i no tenen projecte per a Catalunya”

“Menys articles del ‘duo victimista’, menys viatges pagats per tots i més treballar per als catalans”. Així ho ha dit el secretari de comunicació de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, després de la publicació d’un article de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras en El Periódico.

De Páramo s’ha mostrat convençut que “si Inés Arrimadas fos presidenta de la Generalitat, aniria a les conferències de presidents autonòmics i negociaria millors condicions per a Catalunya” perquè “és possible una presidenta que pensi i treballi per a tots els catalans”. 

El diputat de Cs ha ironitzat que “Artur Mas es compari amb Nelson Mandela i Puigdemont amb Martin Luther King”. I ha dit: “els demanem que treballin, que per això els paguem el sou i els demanem que compleixin”.

El també portaveu adjunt de Cs ha assegurat que “el cronòmetre independentista s’ha aturat als 18 mesos i no tenen projecte per a Catalunya”. I ha afegit que “ara estem pitjor perquè s’han perdut diners de tots els catalans”.

De Páramo ha recordat que “diversos membres de JxSí i d’ERC van dir que dimitirien si no es complia la independència de Catalunya en 18 mesos” i ha dit que “veurem si les paraules se les emporta el vent per a aquells que mai compleixen, pels que van prometre la independència”.

Sobre la visita de Rajoy a Catalunya, el diputat taronja ha dit que “Cs ha demostrat que la política útil és la que compleix amb acords” en referència al Corredor del Mediterrani perquè “el Mariano Rajoy de la majoria absoluta no volia saber res del Corredor del Mediterrani, és el dels aeroports buits” i ha afegit que “mentre Puigdemont parla de desconnexió amb Espanya i Europa, nosaltres apostem per la connexió amb Espanya i Europa”.

El secretari de comunicació de Cs també ha explicat que la formació taronja s’afegeix a les crítiques de la resta de partits per la falta d’objectivitat als debats parlamentaris de la presidenta, Carme Forcadell, ja que “segueix pensant que és la presidenta de la ANC i no del Parlament”. I ha demanat que “sigui la presidenta de tots els catalans i que actuï amb neutralitat amb tots els grups”.

Volver a ACTUALIDAD