Actualitat

Sierra a Borràs: “És molt greu que el Govern malbarati 6 milions de tots els espanyols en formar a càrrecs de la hipotètica república catalana que havia de ser ahir”

by cscatalunya — 28 març 2017 @ 17:38
Comparte

El diputat Joan García insta la consellera a “fer una reestructuració territorial i una llei de governs locals”, entre d’altres qüestions

“És molt greu que el Govern malbarati 6 milions de tots els espanyols en formar a càrrecs i funcionaris de la hipotètica república catalana que havia de ser ahir”. Així li ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, a la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, en referència al fons de formació continuada de la Seguretat Social que va rebre la Generalitat al 2016 i que va destinar a activitats de l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya. En aquest sentit, li ha demanat que “desglossi aquestes despeses” i ha lamentat que la consellera no ha contestat a cap pregunta de Cs.

Després que Meritxell Borràs hagi comparegut en la comissió de Governació per explicar el Congrés del Món Local, Joan García ha alertat que la Generalitat “perd temps, diners i moltes oportunitats dels catalans” i li ha demanat a la consellera que el seu govern “convoqui eleccions i deixi pas a un de nou que acabi amb les duplicitats de l’administració per fer-la més eficient”, entre d’altres qüestions. Així mateix, ha criticat que aquest congrés “només està format per representants de JxSí”, ja que són ells qui presideixen les quatre Diputacions. Per això, ha lamentat que “cap representat de Cs, partit líder de l’Oposició a Catalunya, pot participar mentre que des del Govern es parla de pluralitat”. I ha explicat que el seu partit ha volgut fer propostes però que la Generalitat “només permet l’opció d’enviar-les a un correu electrònic”.

“Des de Cs demanem una llei de governs locals i una reestructuració territorial, vostè arriba tard per donar explicacions, ja sabíem el que ha dit avui perquè ens hem assabentat abans pels mitjans de comunicació que pel propi Govern”, li ha enlletgit a Borràs.

Volver a ACTUALIDAD