Actualitat

José María Espejo-Saavedra: “Per evitar qualsevol escenari de conflicte institucional cal diàleg, negociació i complir les lleis”

by cscatalunya — 29 març 2017 @ 08:25
Comparte

En Catalunya Ràdio, el diputat de Cs insta al Govern a “deixar de fer perdre temps, diners i oportunitats als catalans” prometent un nou 9N que no es farà

“Per evitar qualsevol escenari de conflicte institucional cal diàleg, negociació i complir les lleis”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) i vicepresident segon del Parlament, José María Espejo-Saavedra, en una entrevista en ‘El Matí’ de Catalunya Ràdio, on ha instat al govern encapçalat per Carles Puigdemont a “deixar de fer perdre més temps, diners i oportunitats als catalans”, prometent dur a terme “un nou 9N” que “no es farà” perquè ja els han advertit diverses vegades que és “inconstitucional”.

Espejo-Saavedra ha lamentat que l’incompliment de la llei sigui la via que utilitza el Govern i ha posat com exemple la reforma del reglament de la cambra catalana proposada per Junts pel Sí i la CUP que ha de permetre, suposadament, tramitar per via d’urgència les lleis separatistes. “La forma en què s’està portant a terme és un escàndol, perquè s’està fent sense un consens amb els partits de l’oposició”, que representen més catalans que JxSí i la CUP, ha apuntat. També s’ha referit als Pressupostos de la Generalitat per al 2017 i ha recordat que quan siguin oficials “Ciutadans interposarà un recurs d’inconstitucionalitat” al Tribunal Constitucional, juntament amb el PP.

Volver a ACTUALIDAD