Actualitat

Arrimadas: “Catalunya necessita un canvi polític i Ciutadans està preparat per governar i construir un projecte de futur per a tots els catalans”

by cscatalunya — 30 març 2017 @ 10:04
Comparte

La cap de l'oposició a Catalunya critica que Mas “utilitzi ‘l’estelada’ per tapar la corrupció” i defensa que Cs seguirà sent “implacable” contra aquesta xacra a tota Espanya

Barcelona, dijous 30 de març del 2017. “Catalunya necessita un canvi polític i Ciutadans està preparat per governar i construir un projecte de futur per a tots els catalans”. Així ho ha assegurat la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i cap de l’oposició al Parlament, Inés Arrimadas, en una entrevista en ‘El Matí’ de Ràdio 4, on ha assegurat que “l’única solució” per afrontar el desafiament separatista és que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, convoqui unes eleccions per poder tenir un Govern que “defensi els interessos dels catalans i que no estigui en mans de la CUP”. “Cs té un equip preparat per liderar una alternativa política a Catalunya que retorni el sentit comú”, ha afegit.

En referència als viatges que aquests dies està fent el President de la Generalitat pels Estats Units, la cap de l’oposició ha criticat que estigui “gastant-se els diners dels catalans” en viatges en els quals “no li rep ningú per explicar que vol sortir d’Espanya i de la Unió Europea”, mentre després es nega a assistir a la conferència de presidents autonòmics per “negociar millores per a Catalunya”, com el sistema de finançament de totes les comunitats autònomes.

Arrimadas també s’ha referit als Pressupostos de la Generalitat per al 2017 en conèixer que ja estan publicats en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) i ha recordat que són uns comptes“injustos, irreals i il·legals” molt allunyats de les necessitats dels catalans. “Catalunya necessita uns pressupostos que siguin una injecció de dinamisme econòmic i d’ajuda social”,ha advertit.

I sobre la compareixença d’ahir en el Parlament de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, a petició de Cs perquè expliqués el suposat finançament il·legal de Convergència, Inés Arrimadas ha retret a Mas que “utilitzi ‘l’estelada’ per tapar la corrupció” que implica al seu partit i l’ha acusat de tornar-se cada vegada més independentista “a mesura que avançava la investigació judicial de Convergència”. Així mateix, ha assegurat que Ciutadans seguirà sent “implacable contra la corrupció a tota Espanya i els partits que vulguin pactar amb nosaltres han de saber-ho, així ho fem a totes les CCAA on som decisius, al Congrés i també a Catalunya” per aconseguir “netejar les institucions”.

Volver a ACTUALIDAD