Actualitat

Fernando de Páramo: “Els catalans hauran d’escollir entre un president d’ERC o una presidenta de Cs”

by cscatalunya — 31 març 2017 @ 11:33
Comparte

El secretari de comunicació de Cs alerta que Puigdemont “va sense frens i no escolta a ningú: ni al CGE, ni als lletrats del Parlament, ni al TC”, després de demanar explicacions al Govern sobre les partides il·legals als seus comptes

“Els catalans hauran d’escollir entre un president d’ERC o una presidenta de Cs”. Així ho ha dit el secretari general de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt del grup parlamentari a Catalunya, Fernando de Páramo, després de l’enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), que mostra com a tendència que “Cs és el partit líder de l’Oposició i l’alternativa al projecte separatista”. Per això, ha insistit que els ciutadans hauran de triar si deixen el futur de Catalunya en mans d’Oriol Junqueras o d’Inés Arrimadas i el seu equip, “preparats per a aquest repte”.

En declaracions als mitjans de comunicació a la seu de Cs a Barcelona, Fernando de Páramo ha assegurat que “Puigdemont segueix amb el projecte que va començar Jordi Pujol i va continuar Artur Mas per dividir als catalans” mentre Cs treballa per unir-los amb “un projecte per a tots, amb reformes i més i millor polítiques socials”. “Ells estan en l’escenari de repetir un nou 9N, que seria un nou fracàs, i nosaltres en el del dia a dia dels ciutadans”, ha afegit.

En relació al recurs que el Govern d’Espanya ha interposat al Tribunal Constitucional per les partides del referèndum als Pressupostos de la Generalitat per al 2017, ha anunciat que Cs ha demanat explicacions al Govern per saber “què faran amb les partides declarades il·legals pel Consell de Garanties Estatutàries, els lletrats del Parlament, l’Estatut, la Constitució i l’Oposició”. I ha criticat que el president Puigdemont “ja no escolta a ningú” perquè “va sense frens fent conferències pel món pagades per tots els catalans i articles amb el seu soci Junqueras”.

En clau nacional, el secretari de comunicació de Cs ha fet una valoració de l’acord amb el PP en relació als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE): “Cs ha aconseguit que aquests comptes siguin un alleujament per a la classe mitjana i treballadora”. I ha posat com a exemple que “són els primers pressupostos en molt temps on no hi ha una pujada d’impostos ni retallades” i mesures concretes com “la quota d’autònoms, que passa de 6 mesos a un any, el permís de paternitat o el complement salarial per als joves”.

“Gràcies a Cs Catalunya serà protagonista als PGE ja que es destinaran partides específiques en infraestructures per Rodalies, el Corredor Mediterrani, o els Jocs del Mediterrani a Tarragona”, ha manifestat.

Volver a ACTUALIDAD