Actualitat

Arrimadas: “Volem per a  Catalunya un projecte reformista i de futur sense renunciar a defensar els interessos dels catalans”

by cscatalunya — 1 abril 2017 @ 10:16
Comparte

La líder de l'Oposició afirma que si es parla d'ocupació, igualtat o lluita contra la corrupció “s'acabarà amb la divisió i ens posarem d'acord”

Barcelona, dissabte 1 d’abril de 2017.

“Volem per a Catalunya un projecte comú i reformat sense renunciar a defensar els interessos dels catalans”. Així ho ha afirmat la presidenta de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista al programa “Te doy mi palabra” d’Onda Cero. Arrimadas ha lamentat que a Catalunya es parli només de separar-se d’Espanya perquè “es perd temps i oportunitats per tractar altres temes com la innovació, el canvi climàtic, l’atur o la igualtat entre homes i dones”.

Així mateix, Arrimadas ha afirmat que si a Catalunya hi ha  un projecte reformista i de futur, es parla d’ocupació, igualtat o lluita contra la corrupció “s’acabarà amb la divisió i ens posarem d’acord” perquè Catalunya “és dinàmica, competitiva i innovadora”. I ha apostat per “superar la fase actual per començar a construir consensos”.

La líder de l’Oposició a Catalunya ha afirmat que si fos presidenta de la Generalitat actuaria de forma molt diferent a com ho fa Puigdemont “aniria a la conferència de presidents autonòmics on es parla de temes importants com el sistema de finançament o les infraestructures”. “Defensaria els interessos legítims dels catalans sense posar en qüestió la unió dels espanyols ni saltar-me les lleis”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD