Actualitat

Carrizosa: “Mentre el Govern gasta diners i temps dels catalans en pressupostos il·legals, Cs treballa per a acabar amb la corrupció i el bullying”

by cscatalunya — 4 abril 2017 @ 13:04
Comparte

Cs presenta en el Parlament una proposta per a acabar amb els aforaments dels polítics i per a protegir els que denunciïn la corrupció

“Mentre el Govern gasta diners i temps dels catalans en pressupostos il·legals, Cs treballa per a acabar amb la corrupció i el bullying”. Així ho ha dit el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després de la suspensió cautelar per part del Tribunal Constitucional de la disposició dels pressupostos de la Generalitat destinada a fer un “nou 9N”.

Carrizosa ha dit que “la Generalitat ja sabia que això passaria” i ha assegurat que “estaran encantats amb la suspensió perquè així podran seguir amb el seu victimisme”. I ha afegit que “treballar, treballen poc perquè parlar de el ‘nou 9n’ els agrada més”.

El portaveu de Cs ha anunciat que la formació taronja proposarà, en el proper ple del Parlament, acabar amb els aforaments dels polítics i protegir a aquells que denunciïn la corrupció. “Ja sabem que quan es parla de suprimir aforaments, JxSí i ERC es resisteixen a abandonar aquests privilegis polítics” ha dit. I ha afegit que “es queixen quan aquests privilegis els tenen uns altres, però quan els afecta els costa molt renunciar a ells”.

Carrizosa també ha presentat la Proposició de llei que es presentarà en el proper ple per lluitar contra el bullying i protegir als menors a les escoles de qualsevol tipus de violència perquè “és una cosa que importa a totes les famílies catalanes”. El diputat de Cs ha destacat que “han augmentat un 43% les agressions a menors, segons ha reconegut el mateix Conseller d’Interior”. La proposta inclou, entre d’altres aspectes, crear un registre únic d’incidències, la millora en els protocols i la formació del personal docent per a la detecció de possibles casos de maltractament.

Volver a ACTUALIDAD