Actualitat

Inés Arrimadas: “Sr. Puigdemont, deixi de mentir als catalans: vostè sap que no hi haurà ni referèndum, ni independència”

by cscatalunya — 5 abril 2017 @ 12:05
Comparte

Arrimadas alerta de l'obsessió del Govern per repetir un ‘nou 9N’ i tombar qüestions com la Proposició de Llei de Cs per lluitar contra l'assetjament i l'abús de menors als centres educatius que s'ha votat avui

Parlament de Catalunya, dimecres 5 d’abril del 2017. “Sr. Puigdemont, deixi de mentir als catalans: vostè sap que no hi haurà ni referèndum, ni independència”. Així l’hi ha dit la líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la sessió de control, després d’anunciar les tres possibles preguntes per a un ‘nou 9N’. I l’ha instat que “no ens faci perdre més temps especulant sobre possibles preguntes del 9n bis”.

Per a la líder de l’Oposició a Catalunya “la pregunta que realment li hauria de preocupar és la que respondrem els catalans en les properes eleccions: si volem seguir amb un govern obsessionat amb treure’ns d’Espanya i d’Europa o tenir un govern realista amb un projecte de futur per a tots”.

Arrimadas ha criticat que el Govern tombi qüestions importants que afecten els catalans com, per exemple, “la Proposició de Llei de Ciutadans per lluitar contra l’assetjament i l’abús de menors als centres educatius”. I ha recordat que “Cs és el grup que més propostes socials i econòmiques presenta”.

“Amb vostè de President, s’han augmentat els impostos dels catalans i els barracons per als nens; no s’ha destinat ni un sol euro a escoles bressol i els funcionaris de Catalunya seran els últims en cobrar les pagues” i en canvi “sí que han augmentat els alts càrrecs i les despeses dedicades al projecte separatista”, ha assegurat la líder de Cs a Catalunya.

La líder de l’Oposició ha constatat que “després que ho advertissin els lletrats i el seu Consell de Garanties Estatutàries han tornat a posar la partida per repetir el 9N en els pressupostos sabent que l’hi tombaran”. “Ho fan a posta, perquè no tenen cap projecte realista i no tenen ganes de treballar” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD