Actualitat

Joan Garcia retreu a Borràs que el Govern sigui “molt àgil per convocar els treballadors públics a les seves performances al davant els jutjats i no per donar resposta a les seves reivindicacions”

by cscatalunya — 5 abril 2017 @ 09:16
Comparte

El diputat de Ciutadans exigeix a la consellera de Governació el retorn de la paga extra del 2012 com va aprovar el Parlament per unanimitat

Parlament de Catalunya, dimecres 5 d’abril del 2017. “Són molt àgils per convocar els treballadors públics a les seves performances al davant els jutjats, però no per donar resposta a les seves reivindicacions”. Així li ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Joan Garcia, a la consellera de Governació, Meritxell Borràs, davant la seva “inacció” per donar resposta a les “legítimes” demandes dels funcionaris de la Generalitat i a les “resolucions aprovades en el Parlament per unanimitat”, com és, per exemple, el retorn de la paga extra del 2012.

En la sessió de control al Govern, Garcia ha apuntat que a Catalunya han augmentat el nombre d’interins i per això ha instat a la Consellera a “reduir aquesta dada al 8% en tres anys”, tal com ha proposat Ciutadans també al Congrés dels Diputats. En aquest sentit, li ha advertit que ha de decidir: “O pensa en els treballadors públics de tots els catalans o segueix en la inacció”, però li ha demanat que si escull la segona opció “no utilitzi els seus arguments victimistes per amagar el fracàs de la seva Conselleria”.

Volver a ACTUALIDAD