Actualitat

Fernando de Páramo: “Avui el Parlament ha donat la raó a Cs: TV3 ha de ser plural perquè no és de Convergència, és de tots els catalans”

by cscatalunya — 6 abril 2017 @ 14:01
Comparte

El Secretari de Comunicació de Ciutadans demana la dimissió del director de TV3 i de la directora en funcions de la CCMA perquè “no són plurals ni neutrals per representar els mitjans de tots els catalans”

Parlament de Catalunya, dijous 6 d’abril del 2017. “Avui el Parlament ha donat la raó a Ciutadans: TV3 ha de ser plural perquè no és de Convergència, és de tots els catalans”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) i Secretari de Comunicació del partit, Fernando de Páramo, després que “tota l’oposició, inclosa la CUP”, s’hagi posat d’acord a la cambra catalana en aprovar una moció que exigeix la reprovació del director de TV3, Vicent Sanchis, i la dimissió de la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Nuria Llorach, “tal com ja va demanar Ciutadans fa temps”.

“Convergència ha de deixar de ficar les mans en els mitjans públics de Catalunya”, ha advertit De Páramo, en considerar que ni Sanchis ni Llorach “són les persones adequades perquè no són ni plurals ni neutrals per representar els mitjans de tots els catalans”, ja que tots dos són afins al procés separatista que defensa el Govern. Després d’aquesta decisió del Parlament, el també Secretari de Comunicació del partit taronja ha advertit al Govern que “mogui fitxa”.

Volver a ACTUALIDAD