Actualitat

Jorge Soler, el Dia Mundial de la Salut: “La política de retallades de la Generalitat empitjora la sanitat a Catalunya en contra dels professionals i de tots els ciutadans”

by cscatalunya — 7 abril 2017 @ 10:43
Comparte

El portaveu de Salut de Cs insta el Govern a “escoltar les reclamacions dels treballadors d’ambulàncies” amb l’objectiu que desconvoquin la vaga de la propera setmana per “oferir un servei efectiu als malalts”

El portaveu de Salut de Ciutadans (Cs), Jorge Soler, ha alertat avui amb motiu del Dia Mundial de la Salut que “la política de retallades de la Generalitat i la seva inacció empitjoren la sanitat a Catalunya en contra dels professionals i de tots els ciutadans”. I ha posat com a exemples la precarietat laboral del personal sanitari i que “ha augmentat en un 5% la llista d’espera quirúrgica”, entre d’altres qüestions.

En declaracions als mitjans de comunicació a la porta de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, ha instat al conseller de Salut, Toni Comín a “prendre mesures per despolititzar el sistema sanitari català” ja que considera que “es pot millorar donant més capacitat de gestió als professionals”.

Després de reunir-se amb els treballadors de les ambulàncies, que es posaran en vaga la propera setmana, ha demanat al Govern que “escolti les seves reclamacions” i que treballi per a que es desconvoqui. “Els operatius han d’estar al 100% per donar una resposta efectiva als ciutadans”, ha afegit.

D’altre banda, el diputat de Cs ha condemnat l’atac a la seu del partit a Lleida d’ahir: “És trist que per a algunes persones la interpretació de la democràcia sigui fer pintades amenaçadores i coaccionar”.

Volver a ACTUALIDAD