Actualitat

De Páramo: “El Govern porta molt de temps gastant els diners de tots els catalans en el seu carreró sense sortida separatista en comptes de treballar per resoldre els problemes de tots els catalans”

by cscatalunya — 9 abril 2017 @ 12:06
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs insta a Podem a “mullar-se” i dir si Pablo Iglesias donarà suport a un govern separatista de Junqueras o al d'Inés Arrimadas que defensi la unió i la igualtat de tots

“El Govern porta de molt temps gastant els diners de tots els catalans en el seu carreró sense sortida separatista en comptes de treballar per resoldre els problemes de tots els catalans”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt del partit al Parlament, Fernando de Páramo, en relació a la reunió secreta entre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i Jimmy Carter als Estats Units. Així mateix, ha anunciat que “Cs demanarà explicacions perquè els catalans sàpiguen l’agenda i en què s’han gastat fins a l’últim cèntim” i ha reclamat al Govern anar a unes eleccions autonòmiques: “Volem que a Catalunya no es parli només dels articles i els viatges de Puigdemont i que els ciutadans puguin triar a un govern que treballi per solucionar els seus problemes”.

“Podem haurà de mullar-se i Pablo Iglesias haurà de decidir si donarà suport a un govern amb Junqueras, l’obsessió del qual és separar als catalans de la resta d’espanyols, o un de constitucionalista d’Inés Arrimadas”, ha afegit després de l’assemblea del nou partit d’Ada Colau.

En declaracions als mitjans de comunicació a la seu del partit a Barcelona, Fernando de Páramo s’ha referit a la trobada que aquesta tarda tindrà el president amb congressistes d’Estats Units i ha recordat que la portaveu d’Acció Exterior de Cs, Susana Beltrán, els va explicar que “Catalunya és una terra d’oportunitats” i els va traslladar que “la versió de Puigdemont no és l’única” ja que “la majoria de catalans vol seguir sent espanyols i europeus”. 

En clau nacional, ha destacat l’enquesta de Metroscopia per El País, que publica que Albert Rivera és el millor líder valorat pels espanyols: “Els ciutadans premien als qui són capaços d’arribar a acords, com ha fet Cs amb els pressupostos en exigir reformes al PP”. I ha manifestat que el PSOE “s’ha dedicat a bloquejar i a dir que ‘no’” mentre que a Catalunya la Generalitat afegia als seus comptes “partides il·legals a posta per alimentar el seu discurs victimista” malgrat els advertiments del seu propi Consell de Garanties Estatutàries, els lletrats del Parlament, la Constitució, l’Estatut i l’Oposició.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre el desarmament d’ETA ha assegurat que a Cs l’única cosa que li interessa és “la seva dissolució total”. “No permetrem que la seva història la tornin a reescriure els que tiraven tirs en el clatell, nosaltres sempre estarem al costat de les víctimes”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD