Actualitat

Carrizosa: “Volem urnes i paperetes de veritat perquè els catalans decideixin si volen seguir amb un president que parli 7 anys més de separatisme o una presidenta que treballi per a tots”

by cscatalunya — 11 abril 2017 @ 12:12
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs evidencia la crisi interna d'ERC i Convergència i els demana que “deixin de parlar d'un nou 9N que no es produirà” i deixin pas a Cs per “parlar del futur i dels problemes reals dels catalans”

Parlament de Catalunya, dimarts 11 d’abril del 2017. “Volem urnes i paperetes de veritat perquè els catalans decideixin si volen seguir amb un president que parli 7 anys més de com separar-nos d’Espanya i de la Unió Europea o una presidenta que treballi per a tots”. Així ho ha manifestat el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, després que diversos mitjans s’hagin fet ressò de les divisions de Junts pel Sí per la compra d’urnes “per a la repetició d’un nou 9N”.

En una roda de premsa a la cambra catalana, Carrizosa ha evidenciat “la crisi interna entre ERC i Convergència”, encara que ha advertit que “ja no és notícia” perquè els catalans estan acostumats al fet que “no es posin d’acord”. Per aquest motiu, els ha demanat que “deixin de parlar de coses que no es produiran” i deixin pas a Ciutadans, per “parlar del futur i dels problemes reals dels catalans”, com per exemple de l’impuls d’infraestructures necessàries com el Corredor Mediterrani, sobre educació o sanitat.

En aquest sentit, en el Dia Mundial del Parkinson Cs ha registrat una proposta* en el Parlament perquè el Govern “presenti un pla de millora de la detecció precoç d’aquesta malaltia”, entre altres mesures, tenint en compte que es tracta de la segona patologia degenerativa més freqüent, després de l’Alzheimer.

D’altra banda, després de la celebració de la junta de portaveus, Carrizosa ha explicat que Cs ha expressat la seva queixa a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, per haver “cridat l’atenció” a un diputat de la formació taronja per assenyalar a un membre del Govern.  “És injust que a alguns membres se’ls adverteixi que no assenyalin i a d’altres no se’ls digui res”, ha dit Carrizosa, mostrant imatges que demostren que alguns consellers i fins i tot el President de la Generalitat ho havien fet mentre intervenien diputats de Cs.

Volver a ACTUALIDAD