Actualitat

De Páramo, sobre el comunicat d’EUA després del viatge de Puigdemont: “Amb els cops de porta internacionals de Puigdemont pagats pels ciutadans fem el ridícul tots els catalans”

by cscatalunya — 13 abril 2017 @ 13:57
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs sobre la crisi interna entre ERC i Convergència: “Ja hem perdut massa temps parlant del monotema perquè ara perdem més parlant de la crisi interna de Junts Pel Sí"

Barcelona, dijous 13 d’abril del 2017. “Amb els cops de porta internacionals de Puigdemont pagats pels ciutadans fem el ridícul tots els catalans”. Així ho ha manifestat el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament de Catalunya, Fernando de Páramo, després que l’Ambaixada d’EUA i la fundació de l’expresident nord-americà, Jimmy Carter, hagin enviat un comunicat desmarcant-se del desafiament separatista del govern de la Generalitat. De Páramo li ha demanat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que “deixi de viatjar pel món per parlar de separació” i ho faci per “parlar d’innovació, inversions, millores socials o economia”, entre altres qüestions que beneficiarien a Catalunya. Sobre aquests viatges separatistes ha reiterat que Cs demanarà explicacions.

A més, De Páramo també ha evidenciat l’existència d’una “crisi interna entre ERC i Convergència”, després de les declaracions del responsable d’organització de Convergència, David Bonvehí, en les quals dóna per fet que el seu full de ruta desembocarà en unes noves eleccions. “Entre mentida i mentida se li ha escapat una veritat, reconeixent en privat que hi haurà eleccions amb unes urnes de veritat per escollir un govern que no estigui obsessionat amb la separació”, ha afegit el Secretari de Comunicació del partit taronja. I ha advertit: “Ja hem perdut massa temps parlant del monotema perquè ara perdem més parlant de la crisi interna de Junts pel Sí”.

Fernando de Páramo també ha recordat el “gran escàndol d’ERC”, que és l’ex senador Santi Vidal, per les seves “confessions per tota Catalunya assegurant que el Govern jugava amb les dades de tots els catalans” per dur a terme el seu full de ruta separatista. A petició de Ciutadans, el Parlament constitueix el proper 21 d’abril una comissió d’investigació, que presidirà la formació taronja i que “servirà perquè els catalans sàpiguen tota la veritat d’una vegada per totes”.

D’altra banda, coincidint amb l’anomenada ‘operació sortida’ de les vacances de Setmana Santa, el portaveu adjunt en el Parlament ha anunciat que Cs ha registrat una proposta* per localitzar “els punts negres de les carreteres i substituir les barreres de seguretat”, que en moltes ocasions “són un risc per als motoristes”. Cs ja va presentar aquesta iniciativa al Congrés dels Diputats.

Volver a ACTUALIDAD