Actualitat

Fernando de Páramo: “Estem molt prop de que Catalunya tingui un govern que no estigui obsessionat amb la independència”

by cscatalunya — 16 abril 2017 @ 14:05
Comparte

El secretari de Comunicació de Cs ha dit que “cada vegada són més els espanyols que confien en un projecte sense motxilles plenes de corrupció” amb Albert Rivera com “el líder més ben valorat”

“Estem molt prop de que Catalunya tingui un govern que no estigui obsessionat amb la independència”. Així ho ha dit el secretari de Comunicació de Cs, Fernando de Paramo, després de l’últim sondeig sobre la intenció de vot en unes eleccions catalanes publicat per La Vanguardia. I ha defensat que Catalunya es mereix “un govern que no estigui obsessionat amb separar-nos, que no faci el ridícul internacional quan viatja i que estigui obsessionat per treballar per a tots els catalans”.

De Párampo ha demanat que “el Sr.Puigdemont i el Sr. Junqueras deixin de barallar-se d’una vegada per sempre per les cadires” perquè “la seva aventura ha arribat al Game Over”. I ha afegit: “convoquin eleccions” per a què “els catalans puguin escollir entre un president d’ERC o una presidenta de Ciutadans”.

El portaveu adjunt de Cs també ha constatat que “cada vegada són més els espanyols que confien en un projecte sense motxilles plenes de corrupció” amb Albert Rivera com “el líder més ben valorat”, segons es desprèn de l’enquesta publicada per El País. De Páramo ha dit que el projecte de la formació taronja és “un projecte on no tenim al·lèrgia a arribar a acords amb els socialistes i els conservadors” i “que vol canviar Espanya i tot allò que no funciona”.

El diputat de Cs també ha llançat un missatge a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, després de la seva entrevista asa Al Jazeera on s’ha posicionat a favor de repetir “aquell fracassat 9N”. De Páramo ha dit que el que interessa és que “la Sra. Colau i el Sr. Pablo Iglesias es mullin en si recolzen un govern que no és independentista com el d’Inés Arrimadas, o si recolzen un govern del Sr. Junqueras”. I conclou: “el que no val a Catalunya amb Podem és dir un dia una cosa i un altre dia l’altra, els demanem que siguin clars”.

Volver a ACTUALIDAD