Actualitat

Carlos Carrizosa insta el Govern a “treballar perquè l’esport català brilli sense barrejar-ho amb altres qüestions”

by cscatalunya — 19 abril 2017 @ 10:48
Comparte

El diputat de Cs enlletgeix al secretari general d'Esports de la Generalitat que “no ha fet res per fomentar l'activitat física als col·legis ni en gestió de beques”, entre d’altres qüestions

El diputat de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, ha retret al secretari general d’Esports de la Generalitat, Gerard Figueres, que “ha parlat de diàleg, simplificacions i d’un canvi de paradigma sense especificar tot el que ha anunciat”, després de comparèixer en la Comissió d’Afers Institucionals (CAI) per explicar el nou model de governació de l’esport català. Per això, considera que aquest projecte de la Generalitat “és fum” i ho ha instat a que “treballi perquè l’esport català brilli” en comptes de “concebre-ho com una lluita perquè els esportistes competeixin sota una samarreta que no representaria a tots els ciutadans”.

Carlos Carrizosa ha lamentat que des de la Generalitat “no han fet res per fomentar l’activitat física als col·legis o entre el col·lectiu de persones amb diversitat funcional, ni han facilitat beques, ni s’han fet millores en l’Institut Nacional d’Educació Física (INEF)”, entre d’altres qüestions. I, en relació a la ‘parada’ que Gerard Figueres ha anunciat per al juny amb l’objectiu de fer una valoració d’aquest projecte, el diputat de Cs considera que “més aviat serà una aturada” perquè creu que deixar per després de l’estiu l’impuls a la llei de l’Esport al Parlament “és com dir que aquest projecte no veurà la llum”. “En el Govern s’estan barallant, ningú vol signar res i el projecte separatista està acabat”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD