Actualitat

Ciutadans (Cs) aconsegueix que el Parlament aprovi promoure l’economia col·laborativa a Catalunya

by cscatalunya — 19 abril 2017 @ 15:38
Comparte

Antonio Espinosa celebra que la cambra catalana també aprovi la proposta de Cs per “modificar la normativa catalana” per tal que els Pressupostos de la Generalitat recullin tota l’activitat economicofinancera del sector públic

El portaveu de Ciutadans (Cs) a la comissió d’Economia, Antonio Espinosa, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat la proposta del seu partit per promoure l’economia col·laborativa a Catalunya. En aquest sentit, ha dit que “és necessari impulsar la col·laboració entre les administracions per resoldre qüestions relacionades amb compliment normatiu, consumidors, fiscalitat i protecció”. I s’ha mostrat “satisfet” que tots els partits de la cambra catalana hagin votat a favor de la iniciativa de Cs per a que la Generalitat informi als catalans sobre “la situació dels treballs de la Comissió Inter departamental de l’economia col·laborativa” així com de les dates previstes per emetre les corresponents propostes i conclusions des d’aquest òrgan.

Al debat de dues propostes de Cs sobre el compliment de les recomanacions de la Sindicatura de Comptes per part de la Generalitat, el diputat Antonio Espinosa ha proposat “modificar la normativa catalana per tal que els Pressupostos del Govern recullin tota l’activitat economicofinancera del sector públic”, entre d’altres mesures que han estat aprovades pels grups parlamentaris.

Volver a ACTUALIDAD