Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi per unanimitat fer un seguiment de les polítiques de la Generalitat per combatre la pobresa extrema

by cscatalunya — 19 abril 2017 @ 10:12
Comparte

Susana Beltrán destaca la necessitat de “treballar a tots els nivells: local, nacional i internacional” per complir l'objectiu de l'Agenda de les Nacions unides sobre “eradicar aquesta xacra”

La diputada de Ciutadans (Cs), Susana Beltrán, ha celebrat que el seu partit hagi aconseguit que la Generalitat es comprometi a complir l’objectiu 1 de l’Agenda 2030 de Nacions Unides sobre combatre la pobresa extrema, després que tots els partits de la cambra catalana hagin votat a favor de la proposta de Cs per fer un seguiment de les mesures que impulsi el Govern i controlar la seva acció en aquest sentit.

En la comissió d’Afers Socials del Parlament, ha destacat que, segons diversos estudis, “la pobresa infantil ha augmentat a Catalunya un 23% en els dos últims anys” i ha lamentat també que “les nenes catalanes més pobres tenen un major risc de patir malalties greus”. A més, ha alertat que “Catalunya va tard” en el compliment d’aquest objectiu de les Nacions Unides per aconseguir “disminuir la pobresa extrema d’una vegada per sempre”. Per això, ha insistit en la necessitat de “treballar a tots els nivells: local, nacional i internacional”.

Volver a ACTUALIDAD