Actualitat

Fernando de Páramo: “Estem molt a prop de que per primera vegada a Catalunya hi hagi un govern que no estigui obsessionat amb la independència i que vulgui treballar per a tots els catalans”

by cscatalunya — 19 abril 2017 @ 12:24
Comparte

El secretari de Comunicació de Cs ha assegurat que “al Sr. Junqueras se li escapa la veritat i el que vol és declarar la independència”, després d'anunciar que si no hi ha "nou 9N hi haurà una DUI"

“Estem molt a prop de que per primera vegada a Catalunya hi hagi un govern que no estigui obsessionat amb la independència i que vulgui treballar per a tots els catalans”. Així ha valorat el secretari de Comunicació de Cs, Fernando de Páramo, l’acte de suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i l’acte del Govern del proper divendres.

De Páramo ha assegurat que l’objectiu de l’executiu català és “tapar una crisi interna que ja és pública” i en la que “s’estan barallant per les cadires”. I li ha demanat al govern de Puigdemont que “si no vol treballar, convoqui eleccions” perquè “els catalans escullin si volen a un president que segueixi parlant durant set anys més d’independència o a una presidenta que governi per a tots els catalans”. De Páramo considera que “els polítics independentistes organitzen aquestes ‘performances’ perquè no es parli dels problemes importants de Catalunya”. A més, ha assegurat que Convergència “no organitza aquests actes a la seva seu -sinó en el Parlament i en el Palau de la Generalitat- perquè té les seus embargades per corrupció”. 

El secretari de Comunicació també ha dit que “al Sr. Junqueras se li escapa la veritat i el que vol és declarar la independència”, després de conèixer les declaracions del vicepresident del Govern apostant per una Declaració Unilateral d’Independència (DUI). I ha afegit: “no tenen ni full ni ruta” i conclou que “l’única porta d’aquest carrer sense sortida es diu eleccions”.

De Páramo també ha apostat per que la diada de Sant Jordi “sigui una festa de tots els catalans” i ha reivindicat que sigui declarada Patrimoni Immaterial de la Unesco. Una iniciativa impulsada per Cs al Congrés dels Diputats i en el Parlament perquè “ha de ser una festa de tots que no solament es quedi a Catalunya”.

El portaveu adjunt de Cs també s’ha mostrat satisfet per la posada en marxa aquest divendres de la comissió de recerca del ‘cas Vidal’, presidida pel diputat de Cs, Jean Castel, amb “l’objectiu clar de saber la veritat” després que “el Sr. Vidal digués per tota Catalunya que estaven jugant amb les nostres dades”. I ha recordat que “les explicacions del Sr. Junqueras no van servir de res i el Sr. Puigdemont es va negar a comparèixer”.

Volver a ACTUALIDAD