Actualitat

Javier Rivas insta la Generalitat a “millorar les condicions laborals” dels agents rurals en benefici de tots els ciutadans

by cscatalunya — 19 abril 2017 @ 16:01
Comparte

Jean M. Castel anuncia que Cs demanarà la compareixença de Josep L. Trapero “les vegades que faci falta” per esclarir l’operativa seguida un cop es produeix l’atropellament d’un Mosso a Rubí, després que JxSí, CSQP i la CUP hagin votat en contra d’aquesta sol·licitud de Cs

El diputat de Ciutadans (Cs), Javier Rivas, ha destacat la necessitat que el Govern “doni suport absolut al Cos d’Agents Rurals” i ha posat en valor el servei i les tasques que els seus integrants desenvolupen en defensa de l’interès general i del medi natural, “massa sovint en condicions poc favorables pel que fa als mitjans materials disponibles”.

D’altra banda, el portaveu de Cs a la comissió d’Interior, Jean M. Castel, ha lamentat que JxSí, CSQP i la CUP hagin rebutjat la proposta del seu partit per “posar llum” a les circumstàncies de la detenció i la posada en llibertat de la persona que presumptament va atropellar un Mosso a Rubí el 15 de desembre del 2016, “passant per sobre d’un hábeas corpus”. Per això, ha anunciat que Cs demanarà la compareixença del comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, i des d’ahir Major “de manera ràpida i sorprenent i sense anunci previ”, Josep Lluis Trapero, “les vegades que faci falta”.

 

Volver a ACTUALIDAD