Actualitat

Arrimadas: “Cs està preparat per liderar una alternativa de govern seriosa a Catalunya, amb un projecte de futur que treballi per a tots els catalans”

by cscatalunya — 20 abril 2017 @ 10:03
Comparte

La cap de l’Oposició defensa, en ‘El Món’ a RAC1: “Ciutadans és un partit útil que està obligant els vells partits a fer el que no han volgut fer mai”

Barcelona, dijous 20 d’abril del 2017. “Ciutadans està preparat per liderar una alternativa de govern seriosa a Catalunya, amb un projecte de futur que treballi per a tots els catalans”. Així ho ha assegurat la cap de l’Oposició a Catalunya i portaveu nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en una entrevista en ‘El Món’ a RAC1, on ha evidenciat que Catalunya necessita més que mai “un canvi” davant el fracàs del full de ruta separatista del Govern i “Ciutadans és capaç de liderar-ho”. Arrimadas ha retret a l’executiu català liderat per Carles Puigdemont que no prioritzi les necessitats reals dels catalans com són “les llistes d’espera o l’impuls de mesures per acabar amb el maltractament infantil en l’àmbit educatiu”, després que la setmana passada ERC i Convergència bloquegessin en el Ple l’inici del tràmit de la Proposició de Llei del partit taronja sobre aquesta qüestió. “En canvi, les lleis de desconnexió i el canvi del reglament del Parlament les fan en un quart d’hora”, ha criticat.

Sobre la possible repetició d’un nou 9N, la cap de l’Oposició s’ha mostrat “convençuda” que el Govern “no té cap interès en fer-lo” tenint en compte que el vicepresident, Oriol Junqueras, va afirmar que era una pantalla passada. “El que vol el Govern és continuar amb el victimisme per dir que no el deixen fer-lo”, ha advertit.

En clau nacional, Arrimadas ha defensat que “Ciutadans és un partit útil que està obligant els vells partits a fer el que no han volgut fer mai”, especialment en matèria de corrupció. Ho ha dit l’endemà  de la detenció de l’expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, per suposats cobraments de comissions del Canal d’Isabel II i el mateix dia en què Esperanza Aguirre està declarant davant l’Audiència Nacional pel Cas Gürtel.

La portaveu nacional de Cs ha abanderat el paper del seu partit per donar “estabilitat a canvi de reformes”, obligant “el PP a impulsar mesures contra la corrupció” o fent que “es quedin sols si volen bloquejar-les” perquè ja no tenen majoria absoluta, i ha posat com a exemple la llei integral contra la corrupció impulsada per Ciutadans al Congrés. Així mateix, ha destacat altres iniciatives que Cs ha exigit al PP i que també “són bones pel conjunt dels catalans”, com són el Corredor Mediterrani, els Jocs del Mediterrani, l’augment del permís de baixa per paternitat i l’augment de la tarifa plana pels autònoms, entre d’altres.

Volver a ACTUALIDAD