Actualitat

Jorge Soler retreu a Comín: “Porta un any prometent coses, però no ha aconseguit ni reduir les llistes d’espera ni garantir la transparència en el sistema sanitari català”

by cscatalunya — 20 abril 2017 @ 12:26
Comparte

Ciutadans aconsegueix que el Parlament aprovi la seva proposta per cobrir el tractament complet dels pacients amb sordesa severa

Parlament de Catalunya, dijous 20 d’abril del 2017. “Porta un any prometent coses, però no ha aconseguit ni reduir les llistes d’espera ni garantir la transparència en el sistema sanitari català”. Així s’ha dirigit el portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió de Salut del Parlament, Jorge Soler, al Conseller Toni Comín, després que aquest hagi explicat a la cambra catalana el Pla integral per millorar les llistes d’espera.

Soler ha criticat que Comín hagi responsabilitzat al govern anterior pel temps d’espera en la sanitat i li ha advertit: “No deu ser fàcil admetre davant els catalans que tenim més de 500.000 pacients esperant” i que estan “insatisfets” amb el Departament, com ho estan també els treballadors, segons ha explicat. A més, el diputat de Ciutadans li ha recriminat al Conseller que “porti un any en llista d’espera” la Proposició de Llei del partit taronja per reduir aquest problema.

D’altra banda, Soler ha celebrat que el Parlament hagi aprovat la seva proposta per cobrir el tractament complet dels pacients amb sordesa severa, ja que “suposa un cost massa elevat” per algunes famílies.

Volver a ACTUALIDAD