Actualitat

De Páramo, al director de TV3: “Deixi de fer el ridícul i marxi, li ha dit la majoria del Parlament; TV3 no és casa seva, és de tots els catalans”

by cscatalunya — 21 abril 2017 @ 10:43
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs demana al director de TV3 i a la presidenta en funcions de la CCMA que dimiteixin com va aprovar el Parlament: “Si són demòcrates, dimiteixin i acceptin les decisions, encara que no els agradi”

Parlament de Catalunya, divendres 21 d’abril del 2017. “Deixi de fer el ridícul i marxi, li ha dit la majoria del Parlament; TV3 no és casa seva, és de tots els catalans”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Secretari de Comunicació del partit, Fernando de Páramo, al director de TV3, Vicent Sanchis, després que el Parlament aprovés una moció que exigeix la seva reprovació i la dimissió de la presidenta en funcions de la CCMA, Nuria Llorach. De Páramo ha recordat que “tota l’oposició, inclosa la CUP”, s’han posat d’acord perquè tots dos “marxin a casa seva”, per la qual cosa els ha dit: “Si són demòcrates, dimiteixin i acceptin les decisions, encara que no els agradi”.

El Secretari de Comunicació de Cs ha criticat a Sanchis que “doni lliçons” de compliment de les lleis quan “fa dos dies donava mítings demanant saltar-se-les”, ja que tant ell com la presidenta en funcions de la CCMA són afins al procés separatista que defensa el Govern. I els ha advertit: “Els seus caps són els catalans, perquè són els qui els paguen el sou i els qui els han dit que han de marxar a casa seva”.

Per la seva banda, la diputada Sonia Sierra ha evidenciat novament que els mitjans públics catalans “no representen a tots els catalans”, ja que considera que no tenen la mateixa presència tots els partits de l’oposició. “Vostè està posat per Convergència i treballa per al seu partit utilitzant una plataforma pública pagada amb els diners de tots”, ha retret a Sanchis, després d’apuntar que TV3 ha retransmès en directe diversos mítings de Junts pel Sí i altres esdeveniments del Govern, entre ells el “viatge secret” que va fer el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, als Estats Units.

“Ni l’oposició ni la ciutadania coneixien aquest viatge, però sí que hi eren les càmeres i els micròfons dels mitjans públics de Catalunya”, ha afegit Sonia Sierra, després de preguntar-li a Sanchis “qui va despenjar el telèfon per dir aquests mitjans que havien d’anar a cobrir la visita secreta del President”.

Volver a ACTUALIDAD