Actualitat

Noemí De la Calle: “Menys fotos, menys cimeres i més treballar pels problemes reals de tots els catalans”

by cscatalunya — 21 abril 2017 @ 11:33
Comparte

La diputada de Cs destaca que el seu partit "és el que més iniciatives socials ha presentat al Parlament mentre el Govern només pensa en convocar un altre 9N"

Barcelona, ​​divendres 21 d’abril de 2017.

“Menys fotos, menys cimeres i més treballar pels problemes reals de tots els catalans”. Amb aquestes paraules ha descrit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Noemí de la Calle, l’any transcorregut des de la celebració del ple d’emergència social. En declaracions als mitjans de comunicació, la diputada de Cs ha criticat que “el Govern intenta amagar sota la catifa la seva inacció i la seva falta de voluntat per complir els acords adoptats fa un any perquè té altres prioritats”.

Noemí De la Calle ha qualificat de “paripé” que el Govern hagi tornat a convocar una reunió per avaluar el compliment dels compromisos del ple sobre pobresa d’ara fa un any. “On s’ha de rendir comptes és al Parlament, i no a porta tancada perquè la ciutadania no s’adoni que els objectius importants de la legislatura han estat relegats en favor d’altres assumptes que sí es tramiten de manera urgent, com tot el relacionat amb el separatisme “, ha lamentat.

En la mateixa línia, la diputada de Cs ha insistit que “mentre Ciutadans és la formació que més propostes socials ha presentat al Parlament, el Govern només pensa en el monotema, en convocar un nou 9N”. “Ells que segueixin amb el monotema, fent-se fotos i suplicant que algú els rebi, perquè Cs seguirà treballant per resoldre els veritables problemes dels 7,5 milions de catalans” ha assegurat De la Calle.

Volver a ACTUALIDAD