Actualitat

Cs engega un cicle de conferències i reunions per explicar el seu projecte econòmic i social: “Mentre el Govern fa performance i només parla del monotema, nosaltres estem treballant en els problemes reals del dia a dia”

by cscatalunya — 24 abril 2017 @ 11:25
Comparte

De Páramo, sobre els viatges de Mas: “El condemnat per saltar-se les lleis i líder del partit més corrupte de la història de Catalunya viatja pel món parlant d'independència pagat per tots”

Barcelona, dilluns 24 d’abril del 2017. El Secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, ha anunciat que la formació taronja ha engegat un cicle de conferències i reunions per explicar el seu projecte econòmic i social, que encapçalaran la portaveu nacional del partit i cap de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, i els membres de l’equip econòmic, Toni Roldán i Luis Garicano. “Mentre el Govern fa performance i només parla del monotema, des de Ciutadans estem treballant en els problemes reals del dia a dia”, ha assegurat De Páramo, després d’explicar que la iniciativa girarà entorn cinc eixos: la recuperació de la classe mitjana i treballadora, la modernització de l’economia, les pimes i els autònoms, el desenvolupament d’infraestructures estratègiques com el Corredor Mediterrani i la concreció de mesures per atreure talent i inversions.

“Mentre els vells partits demanaven cadires, Ciutadans demana reformes que són bones també per a Catalunya”,com la creació d’ocupació, l’estabilitat i millores econòmiques, ha defensat De Páramo.

D’altra banda, el portaveu adjunt de Cs s’ha referit als viatges que iniciarà demà per Europa l’ex president de la Generalitat, Artur Mas, “amb els diners de tots els catalans” per parlar d’independència, “en lloc de viatjar pel món per parlar de millores per a tots els catalans”. “El condemnat per saltar-se les lleis i líder del partit més corrupte de la història de Catalunya viatja pel món parlant d’independència pagat per tots”, ha criticat.

Un dia després de la Diada de Sant Jordi, Fernando de Páramo s’ha mostrat “satisfet” perquè tant el Govern d’Espanya -amb la presència de la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría a Barcelona- com el propi President de la Generalitat, Carles Puigdemont, donin suport a la proposta de Ciutadans perquè Sant Jordi sigui considerat patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco, aprovada per unanimitat al Congrés. I ha celebrat que Puigdemont hagi “rectificat” i hagi pensat en el que “uneix als catalans”, després que votessin en contra de la proposta de Cs en el Parlament.

Volver a ACTUALIDAD