Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi per unanimitat garantir personal de suport a les escoles per a que tots els alumnes amb necessitats especials puguin fer excursions i activitats extraescolars

by cscatalunya — 25 abril 2017 @ 17:26
Comparte

Sonia Sierra celebra que la cambra catalana també hagi aprovat per unanimitat fomentar el coneixement de l’existència de noves formes d’esclavitud al segle XXI, per tal de “formar ciutadans conscienciats”

La portaveu de Ciutadans (Cs) a la comissió d’Ensenyament, Sonia Sierra, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat per unanimitat la proposta del seu partit per “garantir el personal de suport necessari per a que tots els alumnes amb necessitats educatives especials puguin gaudir d’excursions i colònies”. Així mateix, ha manifestat la necessitat d’adoptar mesures de coordinació entre els Departaments d’Ensenyament i de Treball, Afers Socials i Famílies per “assegurar personal de suport per tal de que aquests nens puguin fer també activitats extraescolars”.

D’altra banda, s’ha mostrat “molt satisfeta” que el Parlament hagi aprovat per unanimitat la proposta de Cs per fomentar el coneixement de l’existència de noves formes contemporànies d’esclavitud al segle XXI, per tal de “formar ciutadans conscienciats”. I ha posat com a exemple “les persones que treballen en la indústria tèxtil o les que són explotades sexualment”.

Al debat d’altre Proposta de Resolució de Cs sobre les beques menjador, la diputada de Cs ha defensat que “tots els instituts de secundària proveeixin el servei de menjador en les condicions adequades” i ha apostat per fer un estudi del nombre real d’alumnes per sota del llindar de la pobresa que necessiten aquests ajuts. A més, ha assegurat que, “des de l’esclat de la crisi, molts menors tenen com a principal font d’alimentació l’àpat que mengen a l’escola”. Davant d’aquesta situació,  ha instat la Generalitat a que aquestes beques “tinguin la dotació suficient als Pressupostos per al 2017”.

Volver a ACTUALIDAD