Actualitat

Arrimadas: “Avui es vol silenciar a l’oposició en el Parlament votant un canvi de reglament que va en contra de la majoria dels catalans”

by cscatalunya — 26 abril 2017 @ 08:07
Comparte

La portaveu nacional de Cs defensa que el seu partit és “l’únic implacable contra la corrupció” i adverteix que “Rajoy haurà de donar explicacions al Congrés sobre les seves responsabilitats polítiques” pels casos de corrupció que afecten el seu partit

Barcelona, dimecres 26 d’abril del 2017. “Avui es vol silenciar a l’oposició en el Parlament votant un canvi de reglament que va en contra de la majoria dels catalans”. Així ho ha dit la cap de l’oposició a Catalunya i portaveu nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en una entrevista al programa ‘Hoy por hoy’ de la Cadena Ser. A més, ha considerat “molt greus” les declaracions del diputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, afirmant que sancionaria els funcionaris que no complissin amb les lleis separatistes i Arrimadas ha constatat la necessitat de “convocar unes eleccions a Catalunya” per tenir “un govern alternatiu, assenyat i amb un projecte per a tots els catalans”.

En clau nacional, la portaveu de l’Executiva de Cs ha defensat que el seu partit és “l’únic implacable contra la corrupció” i ho ha demostrat “obligant al PP a comprometre’s al fet que els seus càrrecs dimiteixin si són imputats”. Sobre la comissió d’investigació que va impulsar Ciutadans al Congrés sobre el suposat finançament il·legal del PP, Arrimadas ha advertit que “Rajoy haurà de donar explicacions sobre les seves responsabilitats polítiques”.

Volver a ACTUALIDAD