Actualitat

Carrizosa a Santi Vila: “Deixin d’utilitzar els mitjans públics com a braç polític de la seva obsessió ‘processista’ fracassada”

by cscatalunya — 26 abril 2017 @ 09:12
Comparte

El portaveu de Cs demana la convocatòria de noves eleccions “per a deixar pas a un equip nou sense motxilles i que governi per a tots els catalans”

“Deixin d’utilitzar els mitjans públics com a braç polític de la seva obsessió ‘processista’ fracassada”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, al conseller de Cultura, Santi Vila, després de preguntar-li sobre la política del Govern respecte als mitjans de comunicació catalans.

Carrizosa li ha demanat al conseller que “deixin d’utilitzar els diners de tots els catalans per a repartir-ho entre els seus amics i afins”. I sobre TV3, ha assegurat que “en el moment en el que la televisió de tots els catalans més necessitava un impuls del Govern, se la carreguen nomenant al Sr. Sanchis” de qui ha dit és “el director més radical que ha tingut en anys: separatista convençut, anti-Ciutadans i que va treballar per a la vella Convergència”.

Després de destacar que 2 de cada 3 catalans creuen, segons una enquesta de GESOP, que TV3 té un biaix marcadament independentista, el portaveu de Cs ha dit: “Tan desesperats estan, que ja no saben com mantenir viu el ‘procés’, que han de posar a un company de partit al capdavant de TV3?, el biògraf del Sr. Prenafeta?”.

Carrizosa ha recriminat a Vila que “en plena crisi amb ERC facin intercanvi de ‘cromos’” i “es barallin per a dominar els mitjans públics”, quan haurien de prioritzar “destinar euros en barracots, retornar la paga extra als funcionaris i acabar amb les llistes d’espera en sanitat”.

El portaveu de la formació taronja ha conclòs la seva intervenció demanant noves eleccions “per a deixar pas a un equip nou sense motxilles i que governi per a tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD