Actualitat

Carlos Carrizosa a Romeva: “El seu Govern es gasta els diners de tots els catalans en autobombo, alts càrrecs, viatges fracassats a l’estranger i repetir el 9N”

by cscatalunya — 27 abril 2017 @ 10:21
Comparte

El diputat de Cs insta la Generalitat a “acabar amb les llistes d'espera als hospitals i els barracons a les escoles” i aposta per “suprimir els Consells Comarcals i deixar de mantenir la televisió pública més cara d'Espanya”, entre d’altres mesures

El diputat i portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, ha retret al conseller d’Acció Exterior de la Generalitat, Raül Romeva, que “el seu Govern gasta els diners de tots els catalans en autobombo, alts càrrecs, viatges fracassats a l’estranger i repetir el 9N”. Per això, li ha instat a “pagar als funcionaris el que se’ls deu, invertir en infraestructures i acabar amb les llistes d’espera als hospitals, els barracons a les escoles i les estructures d’un Estat imaginari” a canvi de “suprimir les retribucions als alts càrrecs, els Consells Comarcals i mantenir la televisió pública més cara d’Espanya”, entre d’altres propostes.

Durant el debat d’una interpel·lació de Cs sobre el mal ús dels diners públics al ple del Parlament, Carrizosa ha recordat als membres de la Generalitat que “els diners dels que disposa el seu govern són de tots els catalans”. Així mateix, els ha enlletgit que “no desisteixen a seguir malbaratant fons en internacionalitzar el projecte separatista” i ha posat com a exemple el míting de Puigdemont, Junqueras i Romeva a Brussel·les “que va costar 127.000 euros només en publicitat” o els viatges del president als Estats Units en els quals “només ha aconseguit més suports internacionals a la unitat d’Espanya”.

Carlos Carrizosa ha assegurat que en el Govern “tenen els mals vicis de la vella política: es creuen que els diners de tots són només seus i per enriquir-se”. I, davant aquesta situació, ha explicat que “a CDC no la hi creu ningú com a partit de la corrupció i de les seus embargades” i que, per això, “no deixen de baixar en les enquestes”. “No posin de nou les urnes de cartró, en Cs volem urnes de debò per a unes eleccions autonòmiques”, ha afegit.

En relació als 400 milions que s’han destinat als Pressupostos del 2017 al Centre de Telecomunicacions de Catalunya (CTITI), el diputat de Cs ha criticat que “es malgastin en fer campanyes de partit, espiar a funcionaris, hackejar comunicacions dels sindicats dels Mossos i crear bases de dades”, com va explicar Santiago Vidal en diversos actes d’ERC.

 

Volver a ACTUALIDAD