Actualitat

Cs insta al Govern a aportar les eines necessàries per facilitar que els joves emprenedors puguin crear els seus projectes professionals

by cscatalunya — 27 abril 2017 @ 08:17
Comparte

El diputat David Mejía planteja implantar la finestreta única a tota Catalunya i abandera el paper de Cs per reactivar l’economia i potenciar el teixit empresarial de Catalunya

Parlament de Catalunya, dijous 27 d’abril del 2017. El diputat de Ciutadans (Cs), David Mejía, ha instat al govern de la Generalitat a “aportar les eines necessàries per facilitar que els joves emprenedors puguin crear els seus projectes professionals”. En una interpel·lació al Govern sobre l’emprenedoria juvenil, Mejía ha alertat que els joves necessiten que l’administració “els encoratgi i els il·lusioni” a seguir endavant “amb el seu projecte en lloc de posar traves administratives” com està passant.

El diputat de Cs ha advertit al conseller d’Empresa, Jordi Baiget, que “l’actual model productiu genera un gran nombre d’aturats” i, alhora, una “greu precarietat laboral que comporta la temporalitat dels contractes i una alta sinistralitat”. Per això, Mejía ha proposat “un canvi de model que avanci cap a l’economia del coneixement” i, a més, “incentivar la inversió no només en educació sinó també en investigació, innovació o transferència tecnològica”.

Mejía s’ha referit especialment a la finestreta única, implantada a 900 municipis però no a Barcelona, on “hi ha més demanda de creació d’empresa i de joves emprenedors”. Davant la “manca de resposta” que dóna l’Administració, el diputat de Ciutadans ha abanderat el paper del seu partit per “defensar aquests joves, reactivar l’economia i potenciar el teixit empresarial que hi ha a Catalunya”. I ha posat com a exemple la inversió de 500 milions d’euros que Ciutadans ha aconseguit en els pressupostos Generals de l’Estat en inversió a la Red Cervera.

 

Volver a ACTUALIDAD