Actualitat

Jorge Soler sobre si cal obeir les lleis segons una pregunta del CEO: “Primer demanen saltar-se les lleis democràtiques per a acabar imposant les seves lleis separatistes”

by cscatalunya — 2 maig 2017 @ 13:28
Comparte

El diputat de Cs recorda les mesures proposades per la formació taronja per lluitar contra el bullying i que JxSí va votar en contra amb motiu del Dia Internacional contra l’assetjament escolar

“Primer demanen saltar-se les lleis democràtiques per a acabar imposant les seves lleis separatistes”. Així  ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Jorge Soler, després de fer-se públic que el Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) de la Generalitat té previst preguntar sobre si és important obeir sempre les lleis.

Soler creu que “preguntar sobre si cal saltar-se les lleis és una pregunta trampa” i assegura que “la democràcia és respectar les lleis”. El diputat de Cs ha recordat que el mateix Govern que la setmana passada va amenaçar els funcionaris, ara vol imposar les seves lleis. I sobre la pregunta de si els catalans s’allistarien a l’exèrcit en cas de necessitat, ha dit que “tornar a preguntar per la mili és d’època passada”.

El diputat de la formació taronja ha dit que el Govern està en un punt enquistat perquè “tornar a parlar del nou 9N i del que ja s’ha fet no té sentit”, el que  demostra que “no tenen ni full ni ruta”. En aquest sentit, Soler ha assegurat que Cs presenta “un projecte alternatiu i solvent liderat per Arrimadas”, “una opció de sortida clara amb propostes per a tots els catalans” davant la opció de Junqueras que “és més del mateix”.

Amb motiu del Dia Internacional contra l’assetjament escolar, Jorge Soler ha recordat les mesures proposades per Cs per prevenir, detectar i tractar els casos de bullying, com la de dotar-se d’un protocol específic en tots els centres educatius, establir una formació als menors o el dret a l’atenció psicològica periòdica, preventiva i gratuïta a les víctimes. Soler ha destacat que tot i que JxSí va votar en contra d’aquesta Proposició de Llei, Cs continuarà treballant en aquest àmbit.

El diputat de Cs també ha parlat de la proposta de demanar una auditoria externa per controlar les llistes d’espera en Sanitat, i així millorar la transparència.

Volver a ACTUALIDAD