Actualitat

Jorge Soler, sobre la compra d’urnes: “Si el que volen són urnes, que siguin les de veritat per poder fer eleccions que permetin tenir un projecte assenyat i per a tots els catalans”

by cscatalunya — 5 maig 2017 @ 11:10
Comparte

En una visita al congrés sobre innovació en salut ‘Healthio’, el diputat de Cs defensa que el seu partit treballa cada dia en el Parlament per “millorar el sistema sanitari català” amb propostes com la d'impulsar l'assistència virtual

Barcelona, divendres 5 de maig del 2017. “Si el que volen són urnes, que siguin les de veritat per poder fer eleccions que permetin tenir un projecte assenyat i per a tots els catalans”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Jorge Soler, en referència a la compra d’urnes que ha fet el govern de la Generalitat per “tornar a repetir un nou 9N”. En declaracions als mitjans de comunicació, Soler ha retret a la Generalitat que“segueixi perdent el temps i els diners de tots els catalans” a comprar unes urnes “o a fer viatges” com el que ha fet Junqueras pels Estats Units aquesta setmana, quan el que hauria de fer és destinar aquests recursos “a altres qüestions” com reduir les llistes d’espera en sanitat.

Així mateix, ha recordat que Ciutadans ja va presentar a la cambra catalana una sol·licitud de compareixença de la responsable de l’àrea de Governació, Meritxell Borràs, perquè considera que “ha d’explicar als catalans d’on trauran aquests diners”. “Ho trauran del Fons de Contingència que està destinat a emergències?, s’ha qüestionat.

Abans de visitar el congrés sobre innovació en salut ‘Healthio’, juntament amb els diputats Martín Barra i David Mejía, el també portaveu de Cs en la comissió de Salut ha defensat que el seu partit treballa cada dia en el Parlament per “millorar el sistema sanitari català”, proposant mesures com la d’impulsar l’assistència virtual o l’adequació del ‘codi ictus’ per atendre a nens i joves, aprovada per unanimitat.

Volver a ACTUALIDAD