Actualitat

Carrizosa, després de la declaració de Forcadell al TSJC: “Si Cs governés aquests ‘shows’ s’acabarien, perquè la nostra presidenta estaria on ha d’estar: treballant per a tots els catalans”

by cscatalunya — 8 maig 2017 @ 12:22
Comparte

El portaveu de Cs al Parlament alerta que "els qui robaven a Catalunya eren els mateixos que deien que ‘Espanya ens roba’”, després que la UDEF afirmi que la família Pujol va obtenir un 'benefici no justificat' de 69 milions d'euros

Parlament de Catalunya, dilluns 8 de maig del 2017. “Si Ciutadans governés aquests ‘shows’ s’acabarien, perquè la nostra presidenta estaria on ha d’estar: treballant per a tots els catalans”. Així ho ha assegurat el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, després que avui la presidenta de la cambra catalana, Carme Forcadell, i la secretària primera de la Mesa del Parlament, Anna Simó, hagin declarat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per “incomplir les lleis” en permetre la tramitació i votació de les conclusions de la comissió separatista en el ple del Parlament. La qual cosa, ha remarcat Carrizosa, “és el que ha de fer qualsevol ciutadà que se salta les lleis”.

El portaveu de la formació taronja al Parlament ha criticat que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, hagi acompanyat Forcadell als tribunals i ha advertit que “la Justícia ha d’administrar-se sense pressions”.

A més, li ha demanat al President que en lloc de seguir “perdent el temps i els diners de tots els catalans en viatjar pel món o en fer performances”, convoqui “unes eleccions de veritat perquè els catalans escullin entre una presidenta que compleix les lleis o un president que viu en el dia de la marmota”, parlant “només” de com sortir d’Espanya i de la Unió Europea.

Sobre les informacions de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) que la família Pujol va obtenir un ‘benefici no justificat’ de 69 milions d’euros, Carlos Carrizosa ha alertat que “els autors de ‘l‘Espanya ens roba’ són els mateixos que avui estan acusats per robar”. I ha instat a la Justícia a esclarir els fets i a “conèixer, d’una vegada per totes, com es van saquejar les finances públiques per part d’alguns dirigents de Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD