Actualitat

Carlos Carrizosa: “La comissió d’investigació del Cas Vidal és una demostració palmària que Vidal deia la veritat i que Junqueras i Puigdemont mentien”

by cscatalunya — 9 maig 2017 @ 16:34
Comparte

El portaveu de Cs alerta que la del Cas Vidal “és la comissió més curta de la història del Parlament” i adverteix que JxSí i la CUP "volen impedir que l'Oposició controli al Govern"

“Aquesta comissió d’investigació ha estat la més curta de la història parlamentària i la més efectiva: és una demostració palmària que el senyor Vidal deia la veritat i que el senyor Junqueras i el senyor Puigdemont mentien”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en la primera sessió de la comissió d’investigació del ‘Cas Vidal’ després que JxSí i la CUP hagin bloquejat totes les sol·licituds de compareixença de Cs: dels secretaris generals, directors de serveis, interventors i sotsdirectors de gestió econòmica de diferents departaments de la Generalitat.

Carrizosa ha alertat que JxSí i CUP “han desnaturalitzat a la cambra catalana” en impedir que l’oposició en bloc pugui controlar al Govern: “Han maniobrat per ocultar els plans de la Generalitat i han comès una estafa als catalans que passarà a la història de Catalunya i del parlamentarisme”.

El portaveu de Cs ha afirmat que al seu partit li “avergonyeix profundament l’actuació de JxSí i la CUP” i ha assegurat que Cs seguirà treballant per saber “si s’estan creant bases de dades il·legals a esquenes dels catalans i si la Generalitat pensa sancionar als funcionaris”. “O menteixen els senyors Santi Vidal, Lluís Salvador i Lluís Llach o menteix el Govern”, ha alertat en relació a les revelacions d’aquestes tres persones destacades a la Generalitat en diferents conferències: l’ex senador d’ERC, el secretari d’Hisenda i el número u per Girona de JxSí.

“Són un govern de cartró-pedra disposat a fer qualsevol cosa per governar; l’antiga Convergència tacada de corrupció”, els ha enlletgit als membres de JxSí després de celebrar que, “afortunadament hi ha oposició a Catalunya que pot prendre el relleu; un partit que treballi per a tots els catalans”, referint-se a Cs.

“No tenen legitimitat, el seu temps s’acaba i espero que sigui ràpid per no seguir perdent més diners i oportunitats dels catalans”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD