Actualitat

De Páramo sobre la compra d’urnes del Govern: “Les úniques urnes que hem de pagar tots els catalans són per a unes eleccions autonòmiques i democràtiques”

by cscatalunya — 9 maig 2017 @ 13:08
Comparte

El Secretari de Comunicació després de les últimes informacions sobre els diners a Andorra de Marta Ferrusola, “’la mare superiora de Convergència’", una figura admirada pel Sr. Mas”: “Com ha de lluitar el govern de Convergència contra la corrupció si els seus companys de partit i els seus referents estan tacats per la corrupció?”

“Les úniques urnes que hem de pagar tots els catalans són per a unes eleccions autonòmiques i democràtiques”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, després de publicar-se en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la licitació del concurs públic per a la compra d’urnes.

De Páramo ha explicat que Cs ha registrat una sèrie de preguntes al Govern i ha demanat la compareixença de la consellera de Governació, Meritxell Borràs, perquè “en comptes de parlar de les llistes d’espera en sanitat i de les retallades en educació, estan obsessionats en parlar d’independència i a repetir el 9N”.

El també portaveu adjunt de Cs li ha demanat al Govern “que no gasti els diners de tots els catalans” perquè “les úniques urnes que hem de pagar els catalans són per a escollir a un president o una presidenta de la Generalitat”.

De Páramo també ha valorat les últimes informacions publicades sobre els diners a Andorra de Marta Ferrusola, “la mare superiora, una figura admirada pel Sr. Mas i per tota la cúpula de Convergència” i recorda que “aquests són els senyors que ens donaven lliçons de com ser bons catalans”. De Páramo ha preguntat “Com ha de lluitar el govern de Convergència contra la corrupció si les seves seus i les seves figures estan tacades per la corrupció?”. “Tenim l’oportunitat de convocar eleccions per tenir un govern sense les mans tacades de corrupció” ha conclòs.

Sobre la comissió del cas Vidal impulsada per Cs i on la formació taronja és la que més compareixences ha demanat (156), el Secretari de Comunicació ha dit que “esperem que Convergència i ERC no bloquegin les compareixences perquè estem acostumats a que el Sr. Puigdemont i el Sr. Junqueras s’amaguin i no donin explicacions”. El diputat de Cs ha assegurat que “ja que van ser tan valents en aquests actes els demanem que siguin igual de valents en aquesta comissió de investigació”.

 

Volver a ACTUALIDAD