Actualitat

Arrimadas, després del bloqueig de JxSí i la CUP de la comissió del ‘cas Vidal’: “És una mostra que Vidal deia la veritat i que Junqueras i Puigdemont tenien molt per amagar”

by cscatalunya — 10 maig 2017 @ 12:21
Comparte

Arrimadas adverteix al Govern que “Catalunya som tots i no només els partits independentistes” i reclama unes “urnes de veritat” per a unes eleccions a Catalunya i per tenir un govern que “ni s'amagui ni tingui por d'investigar la corrupció”

Badalona, dimecres 10 de maig del 2017. “És una mostra que Santi Vidal deia la veritat i que Oriol Junqueras i Carles Puigdemont tenien molt per amagar”. Així ho ha assegurat la cap de l’oposició a Catalunya i portaveu nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, després que ahir Junts pel Sí i la CUP “bloquegessin” la comissió d’investigació impulsada per Ciutadans per aclarir si és cert el que va revelar l’ex senador d’ERC, Santi Vidal, que la Generalitat actua de forma il·legal per dur a terme el seu full de ruta separatista. En declaracions als mitjans de comunicació després de visitar l’institut Guttman, Arrimadas ha retret al Govern que “intenti insultar la intel·ligència dels catalans” en negar-se a “donar explicacions sobre com usen les dades i els impostos de tots”, la qual cosa ha qualificat de “vergonya”.

D’altra banda, Arrimadas ha anunciat que Ciutadans seguirà participant en la comissió d’investigació sobre les escoltes de l’ex ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, amb l’ex director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso, per demostrar que des de la formació taronja no tenen “res per amagar” i que “Catalunya som tots i no només els partits independentistes”. Tot i així, ha advertit que si Junts pel Sí i la CUP“segueixen bloquejant” com van fer ahir “per deixar que es parli només del que ells volen” Cs valorarà deixar de participar.

Davant aquesta situació, la cap de l’oposició a Catalunya ha evidenciat la necessitat “d’unes urnes de veritat” per a unes eleccions a Catalunya i perquè els catalans puguin “tenir un govern per a tots, amb un projecte assenyat”, que “ni s’amagui ni tingui por d’investigar la corrupció”, com ho tenen els vells partits.

En una de les seves visites habituals a hospitals de Catalunya, juntament amb el portaveu de Cs en la comissió de Salut, Jorge Soler, la líder de Cs a Catalunya ha assegurat que “la sanitat és una prioritat” per Cs i ho demostra cada dia en el Parlament presentant mesures per “millorar la gestió de les llistes d’espera o fer una auditoria externa”. “Ciutadans proposa mesures que són bones per a tots els catalans, mentre que el Govern només té una única obsessió”, ha advertit, que és separar a Catalunya de la resta Espanya i de la Unió Europea.

Volver a ACTUALIDAD