Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi impulsar el Corredor Mediterrani com a infraestructura de transport estratègica per a Espanya

by cscatalunya — 10 maig 2017 @ 13:17
Comparte

La portaveu d'Infraestructures de Cs, Marina Bravo, critica la “falta de voluntat política” i insta la Generalitat a coordinar-se amb el Govern d'Espanya per desenvolupar aquest projecte “en benefici de tots els ciutadans”

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió de Territori, Marina Bravo, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat la proposta del seu partit per “impulsar el Corredor Mediterrani com a infraestructura de transport estratègica per a Espanya”. Per això, ha instat la Generalitat a coordinar-se amb el Govern d’Espanya per desenvolupar-ho “en benefici de tots els ciutadans”.

“Connecta les nostres ciutats, ports i zones de comerç i permet distribuir els nostres productes, facilitant les exportacions i la creació d’ocupació”, ha explicat després de recordar que Cs ja ha presentat aquesta iniciativa al Congrés dels Diputats i alertar que “ni PP ni PSOE van apostar per aquesta infraestructura estratègica quan van tenir l’oportunitat des del Govern”. I ha afegit que “tampoc els partits nacionalistes el van defensar en cap moment en les seves negociacions”.

Marina Bravo ha destacat la necessitat de “considerar de manera urgent l’estudi immediat de la priorització d’actuacions del Corredor Mediterrani” i ha defensat “reduir els temps de viatge i les restriccions al transport en els trajectes de la xarxa ferroviària ja en servei”, entre d’altres propostes.

Volver a ACTUALIDAD