Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi que la Generalitat presenti una llei de governs locals abans de finalitzar la legislatura

by cscatalunya — 10 maig 2017 @ 08:27
Comparte

El diputat Joan García assegura que “urgeixen reformes territorials per reduir i flexibilitzar els nivells administratius” amb tal d'aconseguir una administració pública “més àgil, eficient i sense duplicitats”

El diputat de Ciutadans (Cs), Joan García, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat la proposta del seu partit perquè la Generalitat presenti una llei de governs locals abans que acabi aquesta legislatura. I ha assegurat que “urgeixen reformes territorials per reduir i flexibilitzar els nivells administratius” amb tal d’aconseguir una administració pública “més àgil, eficient i sense duplicitats”.

Al debat d’una Proposta de Resolució de Cs sobre el Pla Director Urbanístic Gran Via- Llobregat, el diputat Sergio Sanz ha defensat elaborar un estudi amb l’objectiu de “garantir la viabilitat econòmica del projecte” i un altre per a l’avaluació acústica “de l’impacte que pot causar en edificis vulnerables al soroll com l’hospital”. Així mateix, ha destacat la necessitat de “assegurar que aquest pla no incompleix cap dels objectius del Pla Director de Mobilitat de la Regió Metropolitana de Barcelona”, entre d’altres mesures.

“Aquest projecte no reuneix el mínim consens i, abans de pensar en construir més, s’hauria de fer una revisió sobre si existeix una veritable necessitat de fer-ho”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD