Actualitat

Noemí de la Calle al Govern: “Volem una data perquè presentin la llei de dependència que van anunciar al 2010; ja n’hi ha prou de demores”

by cscatalunya — 10 maig 2017 @ 13:22
Comparte

La diputada de Cs enlletgeix al secretari d'Afers Socials de la Generalitat que el Govern “sí tramita de forma urgent d’altres assumptes menys prioritaris per als ciutadans”

“Volem una data perquè presentin la llei de dependència. Ja n’hi ha prou de demores, porten des del 2010 anunciant-la. Menys anuncis i més accions”. Així l’hi ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió d’Afers Socials, Noemí de la Calle, al director general de Protecció Social, Joan Ramon Ruiz, i al secretari d’Afers Socials de la Generalitat, Francesc Iglesias, que han comparegut al Parlament per explicar les bases de la llei catalana de promoció de l’autonomia personal i d’atenció a les persones en situació de dependència. “A aquest pas acabaran abans les obres de la Sagrada Família”, els ha enlletgit després de recordar-los que la cambra catalana va aprovar en una moció de Cs que el Govern havia de presentar aquesta llei abans de finalitzar aquesta legislatura.

En relació a l’envelliment actiu, ha apostat per “impulsar els centres de dia per fomentar-ho” i ha destacat la necessitat que l’atenció domiciliària “sigui digna” perquè actualment “hi ha gent que rep només 3 hores a la setmana i és insuficient”.

Volver a ACTUALIDAD