Actualitat

Inés Arrimadas insta al Govern a què “posi les urnes de debò per a unes eleccions catalanes” i critica que “PSOE i Podem li facin el joc brut als separatistes” en seguir parlant d’independència

by cscatalunya — 11 maig 2017 @ 19:24
Comparte

La portaveu nacional de Cs alerta que Catalunya és la comunitat "amb més alts càrrecs i les llistes d'espera més llargues" i aposta perquè el Govern "es preocupi menys per la independència i més per la dependència dels catalans"

La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha instat al Govern a què “posi les urnes de debò per a unes eleccions catalanes” i ha criticat que “el PSOE i Podem li facin el joc brut als separatistes perquè segueixen parlant d’un nou 9N i d’independència”, durant un acte amb els veïns de Santa Coloma de Gramenet a la plaça del Rellotge del municipi, i en el qual també han participat la diputada i portaveu d’Assumptes Socials en el Parlament, Noemí de la Calle, i el portaveu del Grup Municipal de Cs en Santa Coloma, Dimas Gragera. A la seva intervenció, la també cap de l’oposició ha lamentat que Catalunya sigui la comunitat autònoma d’Espanya “on hi ha més alts càrrecs i amb els sous més alts i on les llistes d’espera són les més llargues” i ha instat al Govern al fet que “es preocupi menys per la independència i més per la dependència dels catalans”.

Arrimadas ha insistit que l’actual situació política i social catalana “no és un assumpte de competències, sinó un problema de la incompetència dels governs de la Generalitat i de l’Estat”. La portaveu nacional de Ciutadans ha lamentat que tant l’administració autonòmica com l’estatal “pugin els impostos a les classes mitjanes i treballadores quan es queden sense diners” i ha criticat que a Catalunya “és on més impostos paguen els autònoms i les classes mitjanes”.

La líder de Cs a Catalunya ha recordat que “lluitar contra la corrupció, prohibint els aforaments i els indults als polítics corruptes no costa ni un euro, com tampoc ho costa despolititzar la Justícia i garantir la independència judicial”. “Encara que no costaria gens, no es fa per què els vells partits no volen”, ha subratllat la líder de l’oposició.

Per la seva banda, Noemí de la Calle ha definit a Cs com “l’alternativa a la vella política que està preocupada pel dia a dia” i ha destacat que Cs “treballarà per reduir les llistes d’espera més llargues d’Espanya per a una intervenció quirúrgica mentre els quiròfans estan tancats a la tarda”. Durant la seva intervenció, Dimas Gragera ha assegurat que Santa Coloma “no es mereix un govern que balafia els diners públics” i ha reivindicat que Cs sempre aposta “per la la seguretat, la neteja i el manteniment de l’espai públic i perquè s’inverteix en tots els barris per igual”.

Volver a ACTUALIDAD