Actualitat

Carlos Carrizosa: “Si Cs governés les notícies no serien una crònica judicial de polítics sinó el dia a dia de la classe mitjana i treballadora”

by cscatalunya — 12 maig 2017 @ 11:56
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs destaca que el seu partit ha presentat al Parlament i al Congrés “mesures d'ajuda a les PIMES” amb motiu del Dia Europeu de la Petita i Mitja Empresa

“Si Cs governés les notícies no serien una crònica judicial de polítics sinó el dia a dia de la classe mitjana i treballadora”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en relació a les declaracions davant el TSJC del vicepresident del Parlament, Lluís Corominas, i de la secretària quarta de la Mesa de la cambra catalana, Ramona Barrufet. Davant aquesta situació, ha recordat que “tots els ciutadans han de complir la llei” i ha reiterat el respecte del seu partit als procediments judicials.

En una roda de premsa al Parlament, ha lamentat la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i d’altres membres del Govern en la porta del TSJC: “Una altra vegada han deixat d’anar a treballar perquè prefereixen anar a pressionar als jutges”. Per això, ha insistit a Puigdemont en la necessitat de convocar eleccions a Catalunya i li ha demanat que “posi les urnes de debò per canviar a un govern constitucionalista que pensi en els interessos de tots els catalans”.

Amb motiu del Dia Europeu de les PIMES, Carlos Carrizosa ha recordat que al desembre Cs va presentar al Parlament una moció per “millorar els mecanismes que permeten a les petites i mitjanes empreses i als autònoms cobrar a temps”. I ha explicat que “Cs també ha presentat al Congrés una llei contra la morositat” ja que 1 de cada 3 empreses va haver de tancar al 2013 pels retards en els pagaments per part de l’administració pública i els grans contractistes. “Ha hagut d’arribar Cs al Congrés per presentar aquesta iniciativa perquè Convergència no ha estat capaç en tots aquests anys”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD