Actualitat

Fernando de Páramo: “Podem és la crossa de Convergència i ERC per treure a Catalunya d’Espanya i d’Europa”

by cscatalunya — 13 maig 2017 @ 14:20
Comparte

El secretari de Comunicació de Cs afirma que des la seva formació treballen perquè "els espanyols deixin de confiar en un partit tacat per la corrupció i ho facin en un projecte amb les mans netes, liberal i assenyat com Cs"

Barcelona, ​​dissabte 13 de maig del 2017

“Podem és la crossa de Convergència i ERC per treure a Catalunya d’Espanya i d’Europa”. Així ho ha afirmat el secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, després que hagi transcendit que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el vicepresident, Oriol Junqueras, realitzaran una conferència convidats per Carmena per parlar d’independència.

De Páramo ha afirmat que a Catalunya Podem “s’ha tret la màscara” i que “els catalans per fi saben que votar Podem és el mateix que votar independència”. El secretari de Comunicació de Cs ha recordat que els dirigents de Podem van a manifestacions separatistes de la mà d’Puigdemont i Junqueras.

Davant “el cas PP”, el dirigent de la formació taronja ha afirmat que des del seu formació treballen perquè “els espanyols deixin de confiar en un partit tacat per la corrupció i ho facin en un projecte amb les mans netes, liberal i assenyat com Cs

Volver a ACTUALIDAD