Actualitat

Carrizosa: “Gràcies a Ciutadans moltes de les reivindicacions que estaven al carrer ara estan en les institucions”

by cscatalunya — 15 maig 2017 @ 11:36
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs considera una “vergonya” que “Convergència no es faci càrrec del desfalc que va haver-hi en el Palau” i critica que el ministeri de Cultura s'absentés en la votació per acusar o no Convergència pel suposat cobrament de comissions

Barcelona, dilluns 15 de maig del 2017. “Gràcies a Ciutadans moltes de les reivindicacions que estaven al carrer ara estan en les institucions”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, coincidint amb el sisè aniversari de les reivindicacions del 15M i dies abans que el Parlament debati una moció de la formació taronja per evitar que la Generalitat “faci un mal ús dels diners públics com està fent actualment, gastant-se els diners de tots en viatges” per explicar el seu full de ruta separatista i no per promoure la cultura i economia catalanes.

Carrizosa ha demanat al Govern que “detalli en què s’estan gastant els diners en aquests viatges” i quins han estat els objectius, ja que “els catalans tenen dret a conèixer en què es gasten els representants públics els diners de tots”.Així mateix, ha reivindicat “regular la normativa sobre qui pot representar als catalans a l’exterior”, després que l’ex president Artur Mas hagi viatjat recentment a Brussel·les per explicar el desafiament separatista, malgrat que fins i tot la CUP es va negar, la qual cosa demostra que “Artur Mas ni tan sols representa als separatistes”.

El també membre de l’Executiva nacional de Ciutadans ha defensat que el seu partit treballa “activament” tant al Congrés dels Diputats com en el Parlament per “impulsar mesures des de les institucions”, com “l’eliminació dels aforaments i privilegis polítics; la dació en pagament i la creació d’un parc públic d’habitatges; la independència judicial i la supressió de ‘xiringuitos’ polítics”, entre d’altres.

D’altra banda, Carlos Carrizosa considera una “vergonya” que Convergència finalment “no es faci càrrec del desfalc que va haver-hi en el Palau de la Música”, després que divendres passat el consorci del Palau es negués a acusar-la pel presumpte pagament de comissions a canvi d’adjudicació d’obra pública. A més, ha criticat que no assistís a la votació “cap representant” del govern d’Espanya, la qual cosa “fa pensar que la vella política segueix cobrint-se en determinats temes”. I ha evidenciat també la crisi entre els dos socis de govern, Convergència i ERC, per aquesta qüestió.

Volver a ACTUALIDAD