Actualitat

Fernando de Páramo: “Gràcies a Cs avui els catalans han conegut l’últim malbaratament de Puigdemont i Romeva: 90.000 euros en un viatge de 5 dies a EUA”

by cscatalunya — 16 maig 2017 @ 13:20
Comparte

El secretari de Comunicació alerta que “Puigdemont i Junqueras bloquegen que Convergència retorni els 6 milions d'euros que van robar en el Cas Palau amb l'ajuda del PP"

“Gràcies a Cs avui els catalans han conegut l’últim malbaratament de Puigdemont i Romeva: 90.000 euros en un viatge de 5 dies a EUA”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, després que el Govern hagi respost per escrit a una pregunta de Cs sobre el cost del viatge de cinc dies del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i del conseller d’Afers Exteriors, Raül Romeva, als Estats Units.

De Páramo ha evidenciat que “les prioritats d’aquest govern no són ni les llistes d’espera, ni els barracons a les escoles, sinó parlar d’independència a preu d’or”. I ha anunciat que el seu partit “demanarà explicacions al Conseller menys transparent del Govern per aclarir de què han servit aquests 20.000 euros diaris del seu viatge”.

Sobre el fet que “Puigdemont i Junqueras bloquegin que Convergència retorni els 6 milions d’euros que van robar en el Cas Palau amb l’ajuda del PP”, el portaveu de Cs ha criticat que “Rajoy i Puigdemont es barallen molt en públic mentre que en privat, quan es tracta de tapar la corrupció, es posen d’acord molt ràpidament”. I ha assegurat que Convergència “ha trobat un soci que és el PP a qui també li agrada tapar la corrupció”.

En relació a la comissió de investigació sobre el ‘cas Vidal’ impulsada per Cs, el també Secretari de Comunicació ha assegurat que “el Govern no vol que sapiguem tota la veritat sobre el Cas Vidal” i que “és la comissió més breu i la més ràpida per saber la veritat”. I ha conclòs que “ara entenem per què es volen independitzar, perquè es volen independitzar de la llei, de la lluita contra la corrupció i de la justícia”.

Volver a ACTUALIDAD