Actualitat

Carrizosa al Govern: “Els seus viatges no serveixen per res; no gastin més diners dels catalans en fer el ridícul arreu del món”

by cscatalunya — 18 maig 2017 @ 16:38
Comparte

El diputat de Cs alerta que JxSí i la CUP rebutgen propostes del seu partit per posar fi al mal ús del diner públic com racionalitzar l’administració o fer públic el cost dels viatges de la Generalitat

“Els seus viatges no serveixen per res ja que no tenen el mínim suport internacional, si us plau, no gastin més diners dels catalans en fer el ridícul arreu del món”. Així li ha dit el diputat i portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, als membres del Govern, després que JxSí i la CUP hagin rebutjat les propostes del seu partit per posar fi al mal ús del diner públic. En relació als darrers viatges del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i del conseller d’Acció Exterior, Raül Romeva, Carrizosa els hi ha enlletgit que són “per reunir-se amb membres del Tea Party, de l’extrema dreta finlandesa o de la lliga nord”. Per això, ha instat el Govern a viatjar només per promoure la cultura i l’economia catalana i ha lamentat que s’hagi rebutjat assegurar que la representació de la Generalitat “recaigui únicament en els seus membres” i no en ex presidents com Artur Mas.

“Aquest recursos es podrien invertir en serveis que reverteixen en una millor qualitat de vida com la dependència, que no independència”, ha manifestat després de retreure a “JxSí i els seus socis de la CUP” que han votat en contra de racionalitzar l’administració pública, entre d’altres mesures de Cs. Davant d’aquesta situació, ha apostat per “treure greix per tenir més múscul perquè l’administració sigui més útil i eficient” i ha posat com a exemple un punt d’aquesta moció de Cs per “reduir en un 10% les retribucions als alts càrrecs” a canvi d’incrementar el nombre de professores, metges i policies.

Al ple del Parlament, ha retret als grups que hagin votat en contra de propostes de Cs com reduir un 75% les partides destinades a “l’autobombo dels actes del Govern” o per reorientar l’activitat de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern “en benefici de tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD