Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi mesures per a facilitar que els joves emprenedors creïn el seu projecte professional

by cscatalunya — 18 maig 2017 @ 15:37
Comparte

El diputat David Mejía aposta perquè a Barcelona hi hagi una finestreta única, ja que és “una ciutat on hi ha l’entorn perfecte per a la creació d’empreses”

El diputat de Ciutadans (Cs), David Mejía, ha celebrat que la Cambra Catalana hagi aprovat la proposta del seu partit “per a facilitar que els joves emprenedors puguin crear el seu projecte professional”. Mejía ha destacat que cal potenciar “l’energia i la il·lusió que tenen” i ha afegit la necessitat d’”oferir respostes i no posar pedres en el seu camí”.

El diputat de Cs aposta perquè a Barcelona hi hagi una finestreta única, ja que és “una ciutat on hi ha l’entorn perfecte per a la creació d’empreses”. En aquest sentit, la proposta de la formació taronja preveu donar un assessorament concret i específic a cada cas, revisar els programes existents i millorar la formació amb flexibilitat horària. La moció sobre l’emprenedoria juvenil inclou també mesures com a mecanismes de finançament alternatius o potenciar els centres de transferència tecnològica.

Volver a ACTUALIDAD