Actualitat

Carrizosa, sobre l’oferta del Govern a Puigdemont: “Ell és més de fer monòlegs que de debatre, però si va al Congrés que accepti el resultat”

by cscatalunya — 19 maig 2017 @ 17:11
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs ha dit que “Puigdemont prefereix viatjar a l'estranger gastant-se els diners de tots els catalans quan a Madrid, que està més a prop, és on hauria d'exposar les seves idees”

“Puigdemont és més de fer monòlegs que de debatre, però si va al Congrés que accepti el resultat”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, hagi ofert al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, explicar el seu projecte separatista al Congrés dels Diputats.

Carrizosa ha dit que “Puigdemont prefereix viatjar a l’estranger gastant-se els diners de tots els catalans quan a Madrid, que està més a prop, és on hauria d’exposar les seves idees”. El diputat de Cs considera que “el Congrés dels Diputats és un fòrum més adequat que l’ajuntament de Madrid” on el president de la Generalitat té previst donar una conferència sobre un nou 9N dilluns que ve.

El portaveu de la formació taronja valora “que hi hagi un veritable diàleg i ofertes a les seus on s’han de debatre” perquè “és millor que les amenaces o els ‘desplantes’”. Considera que “el més lògic és que vagi al Congrés dels Diputats com a la Conferència de Presidents on hauria d’haver anat”.

Carrizosa li ha demanat al President “que deixi la història interminable de repetir el 9N i que comenci a treballar per a tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD