Actualitat

Rivera, sobre la moció de censura de Podemos: “La solució no és triar entre el dolent i el pitjor; Cal buscar alternatives de futur assenyades, moderades i netes de corrupció”

by cscatalunya — 19 maig 2017 @ 12:16
Comparte

El líder de Cs assegura que “Convergència no té autoritat per governar a Catalunya” i avisa que Mas i Puigdemont han estat “còmplices” de Pujol

“La solució no és triar entre el dolent i el pitjor, entre la corrupció del PP o les polítiques econòmiques de Pablo Iglesias; Cal buscar alternatives de futur assenyades, moderades i netes de corrupció”. Així ho ha manifestat el president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, en referència a la moció de censura que ha registrat avui el líder de Podemos, Pablo Iglesias, per “autoproclamar-se president” quan ell mateix sap que “no arribarà enlloc” perquè “no compta amb els suports necessaris” dels grups de l’oposició.

Rivera li ha demanat que en lloc de fer “mocions de censura fictícies o de donar voltes amb l’autobús”, treballi per“imposar canvis al PP o investigar la corrupció”, com ha fet Ciutadans impulsant la comissió d’investigació pel ‘cas PP’ al Congrés o en la comunitat de Madrid perquè Cifuentes doni explicacions sobre la seva suposada implicació en el finançament irregular del seu partit.

D’altra banda, després de les declaracions a Catalunya Ràdio d’un dels fills de l’ex president de la Generalitat, Josep Pujol, Albert Rivera ha evidenciat que “Convergència no té cap autoritat per governar a Catalunya” després dels escàndols de corrupció que afecten el partit, i ha avisat que tant Artur Mas com Carles Puigdemont han estat “còmplices de tot el que ha fet Jordi Pujol”.

Així mateix, ha demanat al PP que “no faci més ‘pasteleos’” ni “intercanvi de croms” amb Convergència com ha fet, segons ell, en no assistir representants del govern d’Espanya a la reunió del Consorci del Palau per acusar Convergència“perquè retorni els diners que han robat als catalans” en el ‘cas Palau’.

I sobre la seva visita al complex científic, Rivera ha abanderat el paper de la formació taronja per solucionar un dels principals problemes dels investigadors, que és la temporalitat. Per a això, ha explicat que Cs treballa per “acabar amb els contractes ‘basura’ i que Espanya avanci cap a un model de contractes estable” i que presentarà una iniciativa per “fer un nou marc laboral on no hi hagi discriminació entre temporals i fixos”. I ha recordat que Ciutadans ha aconseguit arrencar-li al PP “500 milions d’euros per a la Xarxa Cervera”.

Per la seva banda, la cap de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, ha criticat que Carles Puigdemont vagi a “fer monòlegs” a Madrid com el del proper dilluns per “parlar del monotema” -amb l’ajuda de Podemos-, mentre que “fuig dels debats on ha de representar a tots els catalans, com és en la Conferència de Presidents Autonòmics”.

 

Volver a ACTUALIDAD